Random Article


Ron Howard hint naar Iconisch Han Solo-moment in zijn Star Wars-spin-off

 

Posted 22/09/2017 by

"It’s the ship that made the Kessel Run in less than 12 parsecs." 

De Kessel Run. Het is een van de weinige dingen die we weten over Han Solo's mysterieuze verleden na het bekijken van de Star Wars-films. Han Solo en Chewbacca legden met hun iconische schip, de Millennium Falcon, die bewuste smokkelroute immers af in 12 Parsecs (in plaats van de gebruikelijke 18) en werden zo berucht doorheen het sterrenstelsel. Harrison Ford als Solo vermeldde het dan ook meermaals doorheen de originele Star Wars-trilogie en The Force Awakens. 

Nu hintte regisseur Ron Howard naar de verfilming van dat belangrijke Han Solo-moment in zijn Star Wars-spin-off. Onder de benoeming "Spicey." – naar allerlei verslavende middelen en smokkelwaar in het Star Wars-universum – gaf hij deze foto vrij op Twitter:

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.