Random Article


Riverdale-acteur K.J. Apa betrokken bij auto-ongeval

 

Posted 22/09/2017 by

Afgelopen nacht raakte bekend dat acteur K.J. Apa betrokken was bij een auto-ongeval. Apa, die afgelopen jaar internationaal doorbrak als Archie Andrews in het eerste seizoen van Riverdale op The CW en Netflix, viel tijdens de rit naar huis in slaap en raakte een verlichtingspaal.

Al snel werd gewezen naar zijn zestien uur durende werkdag (volgens Warner "14,2" uur) die hij eerder vervulde op de set in Vancouver voor het tweede seizoen van de Archie Comics-tv-reeks. In het officiële statement van The CW/ Warner Bros. Television werd duidelijk dat Apa een hotel ter beschikking kon krijgen, maar dat hij niemand van de cast en crew op de hoogte had gebracht van zijn vermoeidheid. Gelukkig is de acteur ongedeerd en werden zijn eerste verwondingen ter plekke verzorgd. 

Het tweede seizoen van Riverdale verschijnt op woensdag 11 oktober op Netflix en The CW.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.