Random Article


Cross-Over tussen DC’s Arrow, The Flash, Supergirl en DC’s Legends of Tomorrow wordt “Crisis on Earth-X”

 

Posted 22/09/2017 by

Naar jaarlijkse gewoonte vindt binnenkort weer een nieuwe cross-over plaats op The CW tussen de volgende seizoenen van Arrow, The Flash, Supergirl en DC's Legends of TomorrowZonet werd daarvoor een allereerste teaser vrijgegeven:

De vierdelige cross-over heet "Crisis on Earth-X" en belooft een episch verhaal te vertellen in de stijl van de vele interdimensionele team-ups tussen de Justice League of America en de Justice Society of America in de comics: tijdens het huwelijk van Barry Allen/The Flash en Iris West worden onze helden aangevallen door enkele wel erg gelijkaardige schurken vanop Earth-X. De titel is uiteraard een verwijzing naar de vele "Crises" die de afgelopen decennia bij DC Comics woedden. De prent – een hommage aan DC's Justice League of America #207 uit 1982 – is van de hand van Wonder Woman-tekenaar Phil Jimenez. 

In de comics van DC was Earth-X (of Earth-Swastika) een pre-Crisis on Infinite Earths-wereld waar Nazi-Duitsland Wereldoorlog II won en bekende helden dus ook een heel andere weg insloegen – let vooral op het "SS"-symbool bij de Reverse-Flash in bovenstaande prent. Bovendien zal ook The Ray – de eerste homoseksuele superheld met een eigen show – zijn overgang naar live-action maken na het geanimeerde Freedom Fighters: The Ray (dat zich eveneens op Earth-X zal afspelen). The Ray wordt vertolkt door Russell Tovey (The Night Manager, Being Human, Sherlock).

De cross-over gaat op maandag 27 november in Arrow en Supergirl en op dinsdag 28 november in The Flash en DC's Legends of Tomorrow op The CW door.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.