Random Article


Regisseur Matthew Vaughn bevestigt gesprekken voor Man of Steel 2

 


Posted 21/09/2017 by

Hoewel het voorlopig al Justice League is wat de klok slaat, wacht menig Superman-fan al even op een officieel vervolg op Man of Steel. Na al het nieuws omtrent Batman, Wonder Woman en The Joker wordt nu de focus opnieuw naar de spilfiguur van dienst geschoven en gehint naar Henry Cavills tweede soloprent als ‘s werelds grootste superheld. Toepasselijk genoeg was het natuurlijk Man of Steel dat het hele DC Comics-filmuniversum mogelijk maakte. 

Eerder dit jaar kwam Collider met het bericht dat Warner Bros met niemand minder dan Matthew Vaughn in een vroeg gesprek zijn voor de regisseursstoel. De cineast van de meer dan geslaagde comicbookadaptaties Kingsman: The Secret Service (2015), Kick-Ass (2010)) en uiteraard het bejubelde X-Men: First Class (2011) bevestigde afgelopen week die gesprekken. Hij zou een "hoopvolle en heroïsche" Superman tonen in zijn sequel. Eerder werd George Miller (Mad Max: Fury Road) al aan het project gelinkt. Natuurlijk zal Henry Cavill ongetwijfeld zijn iconische rol hernemen, zoals ie al eerder deed in Batman V Superman: Dawn of Justice en de opkomende Justice League. Wordt vervolgd!

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.