Random Article


Officieel: HBO bestelt Pilootaflevering van Watchmen door Damon Lindelof

 

Posted 21/09/2017 by

Het is zover! Na de foto van de eerste prop uit de reeks en de maandenlange geruchten heeft Amerikaans netwerk HBO vandaag officieel de pilootaflevering van een Watchmentv-reeks besteld, gebaseerd op de gelijknamige DC Comics-reeks uit 1986 door Alan Moore en Dave Gibbons. De prestigieuze tv-serie bij de thuis van Game of Thrones is in handen van Damon Lindelof (Lost, The Leftovers), die bovendien werkt aan het script voor daaropvolgende episodes. Indien de eerste aflevering populair genoeg blijkt, zal HBO een volledig eerste seizoen bestellen. In navolging van de blockbusterversie van Zack Snyder uit 2009 zouden zo de "creaties" van Alan Moore en Dave Gibbons opnieuw in live-action verschijnen.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.