Random Article


Gerucht: Finn Wittrock is Nightwing in DC’s Nightwing Film

 

Posted 20/09/2017 by

Begin dit jaar werd tot groot jolijt van de fans een Nightwing-film aangekondigd. Regisseur Chris McKay, die onlangs het meer dan geslaagde The LEGO Batman Movie afleverde, is nu verantwoordelijk voor een spin-off rond Batmans eerste sidekick en zou wellicht zijn acteur van dienst gevonden kunnen hebben. Finn Wittrock (American Horror Story, The Big Short) wordt immers sinds kort gevolgd op Twitter door McKay en dat zou genoeg zijn om de geruchten kracht bij te zetten. Andere fanpagina's lijken nu het bericht als "scoop" te bevestigen. Is hij werkelijk DC's keuze voor de prestigieuze rol? Wordt vervolgd…

Dick Grayson verscheen voor het eerst in Detective Comics #38 uit 1940 als ‘s werelds eerste en nog steeds bekendste sidekick, Robin. Later werd hij leider van de Teen Titans, kwam hij onder de vleugels van Batman vandaan en werd hij als Nightwing volwassen. Fun fact: in de meeste versies van zijn verhaal werd zijn identiteit als Nightwing geïnspireerd door de Superman-mythologie en in sommige gevallen door de man van staal zelf. De naam Nightwing behoorde immers eerder toe tot een Kryptoniaanse misdaadbestrijder/legende, die samen met zijn partner Flamebird de Bottled City of Kandor veilig hield…

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.