Random Article


Gerucht: Darth Vader zit in Star Wars: Han Solo Spin-Off

 

Posted 20/09/2017 by

We zagen hem al min of meer in Star Wars: The Force Awakens en uiteraard in Rogue One: A Star Wars Storymaar nu zou ook Darth Vader terugkeren in de Star Wars-spin-off rond Han Solo. Op de set van de problematische film, waar ondertussen al een paar weken reshoots plaatsvinden, zou immers het kostuum van Sith Lord gespot zijn. De toevoeging van Vader is een late beslissing en werd slechts bij de recente laatste opnames ingepland. Niet Spencer Wilding (Rogue One), maar wel een onbekende acteur zou ditmaal in het pak kruipen. De stem zou naar goede gewoonte verzorgd worden door James Earl Jones.

De Han Solo spin-off zal het oorsprongsverhaal van de fan-favorite smokkelaar uit de doeken doen. Ook zal zijn eerste ontmoeting met beste vriend en copiloot Chewbacca verteld worden. Alden Ehrenreich neemt de fakkel over van Harrison Ford als Han Solo. Ook Donald Glover als een jonge Lando Calrissian, Woody Harrelson als Garris Shrike en actrice Emilia Clarke als mogelijke liefdesinteresse zullen in de Star Wars-prent te zien zijn.

De Han Solo-spin-off staat gepland voor mei 2018.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.