Random Article


Damon Lindelof hint naar start van productie voor Watchmen-TV-reeks op HBO

 

Posted 20/09/2017 by

Een drietal maanden geleden deed het gerucht de ronde dat Damon Lindelof (Lost, The Leftovers) voor Amerikaans netwerk HBO aan een tv-versie van Watchmen werkte. In navolging van de blockbusterversie van Zack Snyder zouden zo de "creaties" van Alan Moore en Dave Gibbons opnieuw in live-action verschijnen.

 

Day One.

Een bericht gedeeld door Damon (@damonlindelof) op

In een nieuwe Instagram-post onthult Lindelof de basis van een beeldje met als opschrift "In Gratitude". Laat dat standbeeld nu niet enorm hard lijken op het eerbewijs dat Nite Owl I van de Minutemen ontving wanneer hij op pensioen ging. Het zou later zijn eigen moordwapen worden, verscheen uiteraard in de hondstrouwe film van Snyder en pronkte zelfs op de cover van Watchmen #8 (1987) – zie ook de foto bovenaan.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.