Random Article


Nieuwe Trailer voor Star Wars: The Last Jedi verschijnt pas begin oktober

 

Posted 19/09/2017 by

Niet dat je er nu nog veel van zou merken (want het bericht werd gewist), maar acteur Mark Hamill heeft aan een nieuwsgierige fan verklapt dat de volgende (en nog maar tweede) trailer voor Star Wars: Episode VIII – The Last Jedi binnen een drietal weken zal verschijnen. Op maandag 9 oktober, tijdens "Monday Night Football", zouden de nieuwe beelden verschijnen. De vorige en eerste trailer voor The Last Jedi verscheen eerder dit jaar in april.

Het tweede deel in deze nieuwe Star Wars-trilogie en vervolg op Star Wars: The Force Awakens knalt op 15 december 2017 onze Melkweg binnen.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.