Random Article


Regisseur Andy Muschietti werkt aan Director’s Cut voor Stephen Kings It Reboot

 

Posted 18/09/2017 by

De afgelopen weken werd duidelijk wat voor een hit de reboot van It door regisseur Andy Muschietti wel niet is. Records sneuvelden links en rechts en de box office-run van de Stephen King-verfilming is nog maar net begonnen. De sequel rond het volwassenverhaal uit het boek is dus al in de maak, maar ook een director's cut van It zal nog dit jaar op Blu-ray verschijnen. Maar liefst vijftien minuten aan extra scènes die ofwel te gewaagd ofwel te lang waren voor de bioscoopversie, zullen ditmaal dus wel te bewonderen zijn op het kleine scherm.

Onze recensie van de horrorhit, It, vind je hier.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.