Random Article


Gerucht: HBO plant meerdere eindes voor Game of Thrones Seizoen 8

 

Posted 18/09/2017 by

Het afgelopen seizoen van Game of Thrones bij HBO werd meer dan eens geplaagd door spoilers en lekken. Belangrijke plotlijnen of zelfs hele afleveringen verschenen uren of dagen voor de officiële release al online. Het kostte de Amerikaanse betaalzender miljoenen kijkcijfers en daar wil HBO nu wat aan veranderen. Om het onvermijdelijke einde van de fantasy-reeks niet te verpesten zou men nu verschillende eindes plannen voor het achtste seizoen van Game of Thrones. Mogelijke lekken zouden zo vermeden worden.

Onze recensie van het zevende seizoen van HBO's Game of Thrones vind je hier.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.