Random Article


Colton Haynes keert terug als Arsenal in Arrow Seizoen 6

 

Posted 18/09/2017 by

Roy's coming back very soon.

De fan-favoriete acteur Colton Haynes (Teen Wolf) die meerdere seizoenen op The CW’s Arrow de rol van Roy Harper/ Arsenal als Green Arrows sidekick vertolkte, bevestigde zonet op Twitter zijn langverwachte terugkeer. Aan het einde van het derde seizoen van de huidige langstlopende superheldenreeks gaf Roy Harper immers zijn dubbelleven op en verliet Star(ling) City voorgoed. Of niet? Haynes onthulde immers dat "Roy (Harper) heel binnenkort terugkeert". Eerder dook Haynes even op opnieuw in het vierde seizoen in zijn fan-favorite rol.

Onze recensie van het vijfde seizoen van DC's Arrow vind je hier. Het zesde seizoen gaat op donderdag 12 oktober van start.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.