Random Article


Alan Ritchson en Minka Kelly zijn Hawk en Dove in DC’s Titans TV-Reeks

 

Posted 17/09/2017 by

Het castingnieuws voor DC's Titans-reeks blijft maar komen. Ditmaal hebben Alan Ritchson (Aquaman in Smallville, Blood Drive, TMNT) en Minka Kelly (Friday Night Lives) de reeks vervoegd als respectievelijk Hawk/ Hank Hall en (de tweede) Dove/ Dawn Granger.

Dit romantische superheldenkoppel verscheen voor het eerst in Showcase #75 (1968) en werd gecreëerd door Steve Ditko en Steve Skeates. Door hun eigen namen te zeggen verkrijgen ze bovennatuurlijke krachten van "the Lords of Order and the Lords of Chaos", waaronder superkracht, snelheid en stamina voor Hawk en magie voor Dove

Titans zal focussen op het gelijknamige superheldenteam en iets oudere versie van de Teen Titans uit de comics onder leiding van voormalige Batman-sidekick Dick Grayson/ Nightwing en met leden zoals StarfireRaven, Kid Flash en Beast Boy.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.