Random Article


J.J. Abrams regisseert Star Wars Episode IX

 

Posted 14/09/2017 by

Na het vertrek van Colin Trevorrow (Jurassic World) wegens creatieve meningsverschillen, hebben Disney en Lucasfilm een nieuwe regisseur gevonden voor Star Wars Episode IX, de afsluiter van de derde Star Wars-filmtrilogie. En het is geen onbekende. Niemand minder dan J.J. Abrams (Star Trek, Star Trek Into Darkness, Star Wars: The Force Awakens) zal terugkeren naar a galaxy far, far away, nadat hij eerder al de huidige trilogie in de ruimtesaga van George Lucas aftrapte in 2015 met de zevende episode Star Wars: The Force Awakens.

Star Wars Episode IX komt er pas aan in december 2019, eerst is het nog de beurt aan Star Wars: The Last Jedi (door Rian Johnson) in december 2017 en de Star Wars: Han Solo spin-off (door Ron Howard, nadat ook Phil Lord en Chris Miller de productie verlieten) in mei 2018.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.