Random Article


The Boys TV-serie landt bij Amazon Studios

 

Posted 11/09/2017 by

We weten al even dat er een tv-serie van The Boys, gebaseerd op de gelijknamige anti-superheldencomic van Garth Ennis (Preacher) en Darick Robertson(Transmetropolitan), in de maak is. De reeks wordt geproduceerd door Seth Rogen en Evan Goldberg, dewelke ook al Ennis’ Preacher-comic naar het kleine scherm vertaalden voor AMC. Rogen en Goldberg worden bijgestaan door hun Preacher-collega Neal Moritz en Eric Kripke, de maker van Supernatural die de 1 uur durende pilootaflevering zal schrijven en regisseren. Bij deze is ook al geweten dat The Boys geland is bij Amazon Studios.

The Boys ging in 2006 van start bij DC’s Wildstorm-imprint, maar verhuisde vanwege de expliciete content al snel naar Dynamite Entertainment. Hier kende de reeks 72 delen tussen 2006 en 2012, alsook enkele miniseries. The Boys gaat over een black-ops CIA-team met superkrachten, dewelke hardhandig een wereld vol DC- en Marvel-achtige superhelden met overdreven sterallures in het oog houden en – indien nodig – een kopje kleiner maken. Het is één van de meest gewelddadige en seksueel expliciete (én grappige) comics van de afgelopen jaren, maar toont tegelijk heel wat bekende superheldenarchetypes en spetterende blockbusteractie, dus we zijn best wel benieuwd hoe men dit naar een tv-serie gaat vertalen…

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.