Random Article


Nieuwe Karakterposters voor Marvel’s Thor: Ragnarok

 

Posted 11/09/2017 by

Marvel Studios en regisseur Taika Waititi hebben enkele karakterposters vrijgegeven voor Marvel's Thor: RagnarokIn het sluitstuk van de trilogie rond ieders favoriete Asgardiaanse dondergod en de inmiddels zeventiende film van het Marvel Cinematic Universe zal Thor geconfronteerd worden met het destructieve einde der tijden, ook wel "Ragnarok" genoemd in de Noorse mythologie. Samen met zijn Avengers-kompaan Hulk en de strijdlustige Valkyrie zal hij zijn geadopteerde broer Loki, momenteel de heerser over Asgard, en de helse godin Hela moeten stoppen en een reis doorheen tal van buitenaardse werelden moeten ondernemen. Thor: Ragnarok haalt inspiratie uit de verschillende Ragnarok-verhaallijnen uit Marvel's Thor-comics, alsook de moderne Hulk-klassieker Planet Hulk

Regisseur van dienst is Taika Waititi (What We Do In The Shadows), die ook al achter de camera stond voor een eerdere komische (kort)film rond Thor en de post-credits scène van Doctor Strange. Naast Chris Hemsworth als Thor en Tom Hiddleston als Loki zullen onder meer Mark Ruffalo als Bruce Banner/de Hulk, Tessa Thompson als Valkyrie, Cate Blanchett als Hela, Idris Elba als Heimdall, Jeff Goldblum als de Grandmaster, Anthony Hopkins als Odin en Karl Urban als Skurge The Executioner in de film te zien zijn. Benedict Cumberbatch herneemt tevens zijn rol als meestermagiër Doctor Strange.

Marvel’s Thor: Ragnarok stormt op 26 oktober 2017 de bioscoopzalen binnen.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.