Random Article


DC’s Suicide Squad 2 vindt een regisseur

 

Posted 07/09/2017 by

Na heel wat heen en weer gedoe, komt er eindelijk wat schot in de zaak bij Suicide Squad 2, de sequel op de succesvolle DC-blockbuster uit 2016. Gavin O' Connor, dewelke eerder al Batman-acteur Ben Affleck regisseerde in The Accountant, zal David Ayer opvolgen als schrijver en regisseur. Warner Bros. en DC Entertainment hopen in 2018 de bende DC-supervillains – waaronder Will Smith als Deadshot, Margot Robbie als Harley Quinn en Jai Courtney als Captain Boomerang – opnieuw voor de camera te krijgen, met het oog op een release in 2019. David Ayer, regisseur van de eerste film, zal zich focussen op de spin-off Gotham City Sirens rond Harley Quinn, Poison Ivy en Catwoman. Ook zijn er momenteel nog twee andere Suicide Squad spin-offs, een oorsprongsverhaal van The Joker en een film rond de relatie tussen The Joker en Harley Quinn, in productie.

Onze recensie van de eerste Suicide Squad lees je hier.

 

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.