Random Article


Marvel’s Spider-Man: Homecoming is vanaf 15 November beschikbaar op DVD en Blu-ray

 

Posted 06/09/2017 by

Vanaf woensdag 15 november slingert Marvel en Sony's Spider-Man: Homecoming bij jou de woonkamer binnen. Dan verschijnt de eerste Spidey-film binnen Marvel's filmuniversum op video-on-demand-diensten, DVD, Blu-ray en natuurlijk 3D of 4K Blu-ray. Met meer dan zestig minuten aan bonusmateriaal, waaronder een Spidey Guide, bloopers, interviews, nieuwe hilarische Captain America-serials en featurettes, is er meer dan genoeg extra informatie voor de Marvel- of Spider-Man-fan die de productiegeheimen van deze blockbuster wil kennen.

Onze recensie van Spider-Man: Homecoming vind je hier.

Comments

comments


Killian

 
avatar
"I don't know who you are, but I will find you and write for you."