Random Article


Lucifer Seizoen 1 vanaf nu beschikbaar op Netflix

 

Posted 04/09/2017 by

Afgelopen week voegde Netflix alweer een geweldige comicbookreeks aan hun aanbod toe. Het eerste seizoen van Lucifer op Fox is immers integraal beschikbaar op de video-on-demand-dienst. De serie volgt Lucifer Morningstar (Tom Ellis) na zijn besluit om zijn positie als Lord of Hell af te staan en het demonenrijk te verlaten voor een nieuw leven in Los Angeles. Daar opent hij een exclusieve pianobar genaamd Lux en probeert hij samen met zijn partner Maze (Lesley Ann-Brandt) een gewoon leven te leiden zonder de bemoeienissen van hemel noch hel totdat hij de bevallige politiedetective Chloe Decker (Lauren German) ontmoet…

Het derde seizoen van Lucifer gaat op maandag 2 oktober van start op de Amerikaanse zender Fox.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.