Random Article


Nieuwe Kortfilm overbrugt de Kloof tussen Blade Runner en Blade Runner 2049

 


Posted 30/08/2017 by

Nog maar enkele weken en de sequel op Blade Runner verschijnt in de bioscoopzalen. Om dat wachten wat draaglijker te maken en meteen wat duidelijkheid te scheppen in de tijdlijn gaven Warner Bros. en regisseur Denis Villeneuve een eerste kortfilm vrij. Concreet zijn er drie filmmakers die elk een film en dus ook hun visie realiseerden. In 2036: Nexus Dawn van Luke Scott, een zes minuten durende video, herkennen we bovendien niemand minder dan Jared Leto en Benedict Wong.

Blade Runner 2049 wordt geregisseerd door Denis Villeneuve (Prisoners)Ridley Scott zal dus niet terugkeren in de regisseursstoel, maar de film dan weer wel produceren. Het script wordt bovendien verzorgd door Hampton Fancher, die ook aan de eerste film meegeschreven heeft, en Michael Green (Green Lantern, Smallville). Blade Runner 2049 staat gepland voor een release op 18 oktober 2017.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.