Random Article


Eerste Kijk op Evangeline Lilly als The Wasp in Marvel’s Ant-Man and the Wasp

 

Posted 29/08/2017 by

Na het castingnieuws vanop San Diego Comic-Con zond Marvel vandaag de eerste kijk op actrice Evangeline Lilly als The Wasp de wereld in. Lilly herneemt natuurlijk haar rol van Hope Van Dyne, die in Ant-Man and the Wasp eindelijk zal schitteren in haar superheldenpersona. Het kostuum, dat eerder al getoond werd op het einde van Ant-Man (2015), is duidelijk wat aangepast voor de sequel en bevat minder kleur.

In Marvel's Ant-Man and the Wasp – geregisseerd door Peyton Reed – keren Paul Rudd en Evangeline Lilly terug als de titulaire superhelden, naast Michael Pena en Michael Douglas als Hank Pym/ Ant-Man I. Nieuwkomers voor de sequel op Ant-Man zijn Michelle Pfeiffer (Catwoman uit Batman Returns) als Janet Van Dyne/ Wasp I, Laurence Fishburne als Bill Foster/ Goliath en Hannah John-Kamen als de schurk Ghost.

Ant-Man and the Wasp zal in juli 2018 in de bioscopen verschijnen. Alles over Ant-Man lees je in onze START TO READ.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.