Random Article


Joel McHale in gesprek voor hoofdrol in Quantum & Woody TV-reeks bij Valiant

 

Posted 26/08/2017 by

Ondertussen is het al even geleden dat Valiant Entertainment hun live-action televisiereeks rond Quantum & Woody aankondigde. Een van de twee centrale figuren zou nu bijna gecast zijn. Acteur Joel McHale (Community, The Great Indoors) zou immers in gesprek zijn met Valiant en de producenten, waaronder de gebroeders Russo, om de rol van Woody Henderson te strikken. McHale werkt eerder al samen met de Russo's voor Community.

's Werelds ergste (en grappigste) superheldenduo werd in 1997 gecreëerd door Christopher Priest & Mark Bright en verkreeg verschillende miniseries bij Valiant doorheen de jaren. Eric Henderson en Woodrow ("Woody") Van Chelton zijn geadopteerde broers die per ongeluk superkrachten verkrijgen in een labo-ongeluk wanneer ze de mysterieuze dood van hun vader onderzoeken. Het nadeel aan hun krachten is dat ze elke 24 uur hun polsbanden moeten bijeenklinken, anders zouden deze krachten hen doden. De tegen wil en dank onafscheidelijke broers worden spoedig vervoegd door een geit met superkrachten, die door Woody Vincent Van Goat wordt gedoopt en weleens hun echte vader zou kunnen zijn… niet dat Quantum en Woody dat ooit doorhebben.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.