Random Article


Regisseur James Gunn (Guardians of the Galaxy) hint naar Film met Marvel’s Nova met Richard Rider

 

Posted 23/08/2017 by

Het is al even in de maak, maar regisseur James Gunn, bekend van de Guardians of the Galaxy-films, werkt duidelijk verder aan zijn kosmisch filmuniversum bij Marvel Studios. Na zijn afleveringen rond ieders favoriete a-holes werden ook al Quasar en Adam Warlock vermeld. In een recente livestream op Facebook bevestigde Gunn ook mogelijke plannen voor Richard Rider.

Richard Rider is natuurlijk bekend bij comicbooklezers als de oorspronkelijke Nova – The Human Rocket uit de jaren 70. De kosmische superheld keerde nog niet zo lang geleden terug uit de dood in de comics na een vijftal jaar geleden gesneuveld te zijn. In Guardians of the Galaxy (2014) werden we natuurlijk al geïntroduceerd tot de live-action versie van het Nova Corps.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.