Random Article


Martin Scorsese werkt aan Film rond Oorsprongsverhaal van DC’s The Joker – zonder Jared Leto

 

Posted 23/08/2017 by

Als we Deadline mogen geloven, zal het filmschema bij DC Entertainment en Warner Bros Pictures er binnenkort heel wat anders en ingewikkelder uitzien. De fincaniële en creatieve kracht achter het filmuniversum met onder meer Wonder Woman, Batman V Superman: Dawn of Justice en Justice League werkt wellicht aan een nieuw soloproject rond de ultieme Batman-nemesis, The Joker.

Vreemd genoeg zal deze film geen deel uitmaken van DC's gedeelde filmwereld en dus ook niet Jared Leto (Suicide Squad) als de Clown Prince of Crime tonen. De Joker-prent is momenteel in handen van filmlegende en producent Martin Scorcese, Scott Silver (8 Mile) en Todd Phillips (The Hangover) en zou zijn oorsprongsverhaal vertellen. Doorheen de afgelopen decennia had de Joker in de comics natuurlijk verschillende "origin stories", al dan niet zelf uitgevonden, wat deels het mysterieuze aspect van de angstaanjagende Batman-schurk onderstreepte. De studio hoopt alvast, volgens de laatste geruchten, om niemand minder dan Leonardo DiCaprio binnen te halen voor de iconische rol. Een releasedatum is er vooralsnog niet.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.