Random Article


UPDATE: DC’s The Batman met Ben Affleck maakt geen deel uit van Gedeeld Filmuniversum volgens regisseur Matt Reeves

 

Posted 23/08/2017 by

UPDATE: Op Twitter verduidelijkte Reeves vandaag zijn eerdere uitspraak:

In de nasleep van de aangekondigde Joker-film bij DC en Warner Bros. zal nu ook The Batman – de eerste standalone-film met Ben Affleck als Batman – geen deel uitmaken van het gedeelde filmuniversum dat van start ging met Man of Steel in 2013.

Sindsdien zagen we Batman omgaan met andere helden en schurken zoals Superman, Wonder Woman en Deadshot in o.a. Batman V Superman: Dawn of Justice, Suicide Squad en binnenkort Justice League – telkens met Affleck als de Caped Crusader. Volgens regisseur Matt Reeves werd hij door Warner Bros. aangehaald als regisseur voor The Batman met als boodschap: "Het is een standalone-film, het maakt geen deel uit van het gedeelde universum".

Een releasedatum voor The Batman is er vooralsnog niet, maar de productie gaat wellicht begin 2018 van start.

Comments

comments


Killian

 
avatar
"I don't know who you are, but I will find you and write for you."