Random Article


Ryan Reynolds wil een R-Rated Cross-over tussen Deadpool en Marvel’s Avengers

 

Posted 21/08/2017 by

Zelfs Deadpool-acteur Ryan Reynolds blijft in de eerste plaats een fan. Recent verkondigde de Canadese acteur zijn interesse om een cross-over te realiseren tussen Marvel Studios' filmwereld bij Disney en Fox' X-Men-universum. Meer bepaald wil hij een ontmoeting tussen de Merc with a Mouth, Deadpool, en de Avengers – waaronder een volwaardige scheldpartij tussen Deadpool en Iron Man/ Tony Stark (Robert Downey Jr.).

Niet dat het er ooit van zou komen, maar het toont opnieuw dat acteurs (en eerder al producenten) de deur openhouden voor een cross-over met het universum van Marvel Studios, wat financieel gezien een geniale zet zou zijn.

Comments

comments


Killian

 
avatar
"I don't know who you are, but I will find you and write for you."