Random Article


Kirk Acevedo is Richard Dragon in DC’s Arrow Seizoen 6

 

Posted 21/08/2017 by

Op San Diego Comic-Con werd hij al bij naam vernoemd, maar bij deze is de casting voor het zesde seizoen van Arrow ook rond. Acteur Richard Acevedo (Fringe, 12 Monkeys) vertolkt een van de leden van het mysterieuze groepje schurken dat de Green Arrow moet stoppen, namelijk Richard Dragon. Martial artist Richard Dragon – een creatie van Dennis O'Neil en Jim Berry – verscheen voor het eerst in het boek Kung Fu Master, Richard Dragon: Dragon's Fists (1974) en werd later vooral bekend als de leermeester van onder meer The Question, Oracle en Huntress bij DC Comics. In Arrow zal hij voorlopig geen kostuum dragen en zijn gevechtstechnieken voor eigen gewin gebruiken.

Onze recensie van het vijfde seizoen van DC's Arrow vind je hier. Het zesde seizoen gaat op donderdag 12 oktober van start.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.