Random Article


Kevin Smith keert terug als regisseur voor DC’s Supergirl Seizoen 3

 

Posted 21/08/2017 by

Het wordt ongetwijfeld een jaarlijkse gewoonte, maar ubergeek, filmmaker, all-around DC Comics-fanboy en Comic Book Man Kevin Smith weet van geen ophouden. Nadat hij eerder al twee afleveringen bij zowel Supergirl als The Flash regisseerde, zal Smith nu ook in het volgende seizoen van DC's Supergirl op The CW de vijfde aflevering onder handen nemen. Naast Supergirl Lives (episode 209) en Distant Sun (episode 217) wordt dit dus de derde door Kevin Smith geregisseerde Supergirl-episode.

Het derde seizoen van Supergirl keert op maandag 9 oktober terug op The CW. Onze recensie van het tweede seizoen vind je hier!

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.