Random Article


Nieuwe Trailer voor Marvel’s The Inhumans

 


Posted 20/08/2017 by

Marvel Television en ABC hebben vandaag een nieuwe trailer vrijgegeven voor hun opkomende The Inhumans-televisieserie. In de reeks zullen onder meer Iwan Rheon (Game of Thrones) als Maximus, Anson Mount als koning Black Bolt, Eme Ikwuakor als Gorgon, Isabelle Cornish als Crystal, Serinda Swan als Medusa en Ken Leung als Karnak te zien zijn als leden van de koninklijke familie van Attilan.

De Inhumans verschenen voor het eerst in Marvel's Fantastic Four #45 (1965) en werden gecreëerd door Stan Lee en Jack Kirby. Het eeuwenoude ras komt voort uit genetische experimenten van de buitenaardse Kree en de leden verkrijgen hun superkrachten via een proces genaamd Terrigenesis. De koninklijke familie woont in de afgelegen, vliegende stad Attilan. In de laatste jaren zijn de Inhumans meer en meer in de spotlight getreden bij Marvel, waardoor ze zelfs als hun "nieuwe mutanten" gezien kunnen worden.

The Inhumans zal lanceren met een tweedelige aflevering als langspeelfilm, dewelke vanaf 4 september 2017 ook gedurende twee weken in IMAX zal vertoond worden in Amerikaanse bioscoopzalen, vooraleer de reeks in première gaat op 26 september en Agents of S.H.I.E.L.D. zal vervoegen op ABC. Op 1 septemberzal The Inhumans ook bij ons in Kinepolis Brussel in IMAX te zien zijn. Meer over de Inhumans lees je in deze special.

Comments

comments


Killian

 
avatar
"I don't know who you are, but I will find you and write for you."