Random Article


Gerucht: Yoda, Boba Fett en zelfs Jabba The Hutt Star Wars-Spin-Offs in de maak

 

Posted 19/08/2017 by

In nasleep van het bericht van de Obi-Wan Kenobi-film in het Star Wars-universum doken de afgelopen dagen ook wat andere nieuwtjes opnieuw op. Zo zouden de spin-offs rond iconisch Jedi-meester Yoda, badass premiejager Boba Fett en zelfs gansterbaas Jabba the Hutt inderdaad in de maak zijn bij Lucasfilm en Disney.

Sinds 2013 was er al sprake van een film rond Yoda, maar ook de spin-off rond Fett keerde meermaals terug sinds de aankondiging van "Star Wars Stories" bij Disney. Ongetwijfeld heeft het succes van Rogue One: A Star Wars Storyde eerste moderne live-action spin-off (want jawel, de Ewok-films bestaan), er wat mee te maken…

 

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.