Random Article


Officieel: Star Wars Spin-off rond Obi-Wan Kenobi in de maak

 

Posted 17/08/2017 by

Eindelijk is het zover! Na jaren van geruchten en berichten werd zonet bevestigd dat een film rond de populaire Jedi-ridder Obi-Wan Kenobi uit het Star Warsuniversum zich in vroege productiefase bevindt. Vanwege zijn onmiskenbare populariteit krijgen we na Rogue One: A Star Wars Story en de Han Solo-film nu dus een spin-off rond niemand minder dan Obi-Wan Kenobi. Regisseur Stephen Daldry (The Hours) is in gesprek om de film onder handen te nemen.

Kenobi is in het ruimere Star Wars-verhaal de Jedi-meester en mentor van Anakin Skywalker geweest vooraleer hij Darth Vader werd en zette later diens zoon Luke Skywalker op het pad om een Jedi te worden. Met een bijnaam als ‘the negotiator’ is het niet verwonderlijk dat Obi-Wan een kalme en vooral verlichte persoonlijkheid heeft. Het waren vooral deze elementen die terug te vinden waren in Ewan McGregors vertolking van het personage in Episodes I tot en met III. McGregor stelde al dat hij zeker en vast geïnteresseerd zou zijn in een dergelijk soloproject. In de oorspronkelijke filmtrilogie die bestaat uit Episodes IV tot en met VI, werd een oudere Obi-Wan dan weer vertolkt door wijlen Sir Alec Guinness aan wie McGregor zijn manier van acteren spiegelde.

Comments

comments


Killian

 
avatar
"I don't know who you are, but I will find you and write for you."