Random Article


Laatste Trailer voor Marvel’s The Defenders op Netflix

 


Posted 17/08/2017 by

Marvel Television en Netflix gaven zonet de allerlaatste trailer vrij voor Marvel’s The Defenders-televisiereeks op NetflixHet wordt de eerste reeks waarin het voltallige team met straathelden Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage en Iron Fist, die voor deze team-up elk al hun eigen soloreeks op Netflix kregen, elkaar zullen ontmoeten. Ze worden vertolkt door respectievelijk Charlie Cox, Krysten Ritter, Mike Colter en Finn Jones. Onlangs werd bij Marvel nog een nieuwe Defenders-comic aangekondigd met dezelfde leden. Deze incarnatie van het team wordt eerder geïnspireerd door de New Avengers en Marvel Knights uit de comics en niet Marvel's oorspronkelijke Defenders, een non-team dat zijn debuut maakte in 1971. Samen nemen deze nieuwe Defenders het in de tv-serie op tegen Alexandra, een villain vertolkt door sci-fi-legende Sigourney Weaver.

 Marvel's The Defenders verschijnt integraal en exclusief op 18 augustus op Netflix.

Onze recensie van Marvel's The Defenders vind je hier.

Comments

comments


Killian

 
avatar
"I don't know who you are, but I will find you and write for you."