Random Article


David F. Sandberg onthult Geweldige Pagina uit het Script van DC’s Shazam

 

Posted 17/08/2017 by

Met mondjesmaat raakt er meer nieuws bekend over DC's Shazam-film. Recent had regisseur David F. Sandberg het dan ook over zijn prestigeuze superheldenproject en kon hij niet anders dan een pagina vrijgeven van het script op Twitter:

Uiteraard (of ook wel jammer genoeg) maakt deze "pagina" uit het scenario van Henry Gayden geen deel uit van het officiële script, maar de hilarische clash tussen Superman en Billy Batson/ Shazam zou ongetwijfeld schitterend zijn. Wel bevestigde Sandberg nogmaals dat de opnames inderdaad volgend voorjaar zullen beginnen en dat Shazam de eerstvolgende DC/Warner Bros-film wordt na Justice League en natuurlijk Aquaman (2018).

Shazam staat gepland voor 2019.

Comments

comments


Killian

 
avatar
"I don't know who you are, but I will find you and write for you."