Random Article


The Witch-regisseur Robert Eggers en actrice Anya Taylor-Joy werken opnieuw samen voor Nosferatu Remake

 

Posted 16/08/2017 by

Remakes zijn nog steeds de Hollywoodrage en dus krijgt binnenkort ook de horrorklassieker van F. W. Murnau, Nosferatu (1922), een moderne bioscoopversie. Het vampierenverhaal, losjes gebaseerd op Bram Strokers Dracula-boek, wordt ditmaal verfilmd door regisseur Robert Eggers, vooral bekend van zijn period piece-horrorprent The Witch (2015). Toepasselijk genoeg werd The Witch-actrice Anya Taylor-Joy (Split) al gecast in het project. Eerdere remakes waren Nosferatu: Phantom der Nacht (1979) van Werner Herzog en de tragikomische versie, Shadow of the Vampire (2000) van E. Elias Merhige. Een releasedatum voor deze versie is er voorlopig niet.

Comments

comments


Killian

 
avatar
"I don't know who you are, but I will find you and write for you."