Random Article


The Walking Dead-Producenten onder leiding van Robert Kirkman klagen Televisienetwerk AMC aan

 

Posted 15/08/2017 by

Problemen achter de schermen van The Walking Dead: de producenten van de meest populaire reeks op kabeltelevisie klagen immers het televisienetwerk AMC aan. Medebedenker Robert Kirkman en producenten Gale Anne Hurd, Glen Mazzara en David Alpert zijn een juridische procedure gestart vanwege de (mogelijke) ongelijke verdeling van de winst.

AMC zou schijnbaar een groot deel van het geld dat The Walking Dead verdiende via diens verticale structuur achterwege gehouden hebben. Het televisienetwerk reageerde ondertussen ook met een officieel statement dat dergelijke aanklachten heel gebruikelijk zijn wanneer succes en geld ter sprake komen, maar AMC betreurt de situatie natuurlijk ten zeerste. Ondertussen gaan de opnames voor het achtste seizoen gewoon verder, natuurlijk.

Onze recensie van het zevende seizoen van The Walking Dead vind je hier. Het achtste seizoen gaat op maandag 23 oktober op FOX van start.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.