Random Article


Geneva Robertson-Dworet herschrijft het Script van Marvel’s Captain Marvel

 

Posted 15/08/2017 by

Niet langer Meg LeFauve en Nicole Perlman, maar wel Geneva Robertson-Dworet zal het script nu verzorgen voor Marvel's Captain Marvel. De scenariste heeft nog niet zo bijster veel producties op haar conto staan, maar werkt echter wel aan de scenario's voor Tomb Raider, Gotham City Sirens en Sherlock Holmes 3 – allen grote Hollywoodproducties. 

Captain Marvel – geregisseerd door Anna Boden en Ryan Fleck – vertelt het verhaal van luchtmachtpilote Carol Danvers, vertolkt door Brie Larson, dewelke na aanraking met een buitenaards Kree-artefact bovenmenselijke krachten verkrijgt en één van de machtigste helden in het Marvel-universum wordt. Danvers verscheen voor het eerst in Marvel Super-Heroes #13 (1968), werd Ms. Marvel in Ms. Marvel #1 (1977) en nam uiteindelijk de Captain Marvel-mantel over in Avenging Spider-Man #9 (2012). Alles over het personage lees je in deze special.

Comments

comments


Killian

 
avatar
"I don't know who you are, but I will find you and write for you."