Random Article


Nieuwe Hellboy Reboot wordt een pak Duisterder en is meer een “Horrorfilm” volgens Mike Mignola

 

Posted 13/08/2017 by

Met de productiefase van de nieuwe Hellboy-film volop aan de gang heeft comicbookauteur Mike Mignola, uiteraard de bedenker van het personage bij Dark Horse, zich onlangs uitgelaten over de Hollywoodblockbuster.

Zo volgt de reboot veel meer Mignola's visie op het project en wordt de film van Neil Marshall (The Descent, Game of Thrones) daarom "een pak duisterder". In vergelijking met Hellboy II: The Golden Army (2008), een fantasyprent van regisseur Guillermo del Toro, voelt deze reboot meer aan als een horrorfilm. Ironisch genoeg had Mignola meer inspraak bij de films van del Toro, die uiteindelijk meer zijn eigen ding deed met het project, zo stelt de auteur.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.