Random Article


Reshoots voor DC’s Justice League veranderden de Toon Drastisch volgens Joe Morton

 

Posted 12/08/2017 by

De afgelopen weken vloeide er al heel wat inkt over de reshoots voor DC's Justice LeagueWat er ook van de vele tegenstrijdige geruchten waar moge zijn, volgens Joe Morton zou de toon alleszins "drastisch" veranderd zijn. De acteur die Dr. Silas Stone – de vader en schepper van Cyborg – vertolkt, onthulde in een recent interview met IGN dat de nieuwe scènes met regisseur Joss Whedon heel wat luchtiger zijn en vooral een impact hadden op Cyborg. Whedon nam onlangs natuurlijk de regisseursstoel over van Zack Snyder nadat diens dochter uit het leven stapte, en is gekend voor zijn luchtige film- en tv-projecten zoals Avengers, Avengers: Age of Ultron en Firefly.

Justice League is de vijfde film in het DC Extended Universe en knalt op 15 november 2017 de zalen binnen.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.