Random Article


Releasedatum voor Marvel’s Silver & Black bij Sony is bekend

 

Posted 12/08/2017 by

Vandaag kondigde Sony Pictures officieel de releasedatum aan voor hun Silver & Black-film. De tweede film binnen het Marvel-filmuniversum van Sony verschijnt in de bioscoopzalen op woensdag 6 februari 2019

Silver & Black, rond Black Cat en Silver Sable, twee belangrijke femmes fatales uit het leven van Marvel's muurkruiper Spider-Man, wordt geregisseerd door Gina Prince-Bythewood, vooral bekend van haar regiewerk op de opkomende Marvel-reeks Cloak & Dagger. Schrijver van dienst wordt Chris Yost, dewelke al de scenario's neerpende voor Marvel's Thor: The Dark World en Thor: Ragnarok. Zijn werk wordt gebaseerd op een eerdere draft van Westworld-schrijfster Lisa Joy. Matt Tolmach & Amy Pascal, producers van The Amazing Spider-Man, zullen ook dit project produceren – waarvan al langer geruchten waren als "het vrouwelijke Spider-Man spin-off project". De Venom-film met Tom Hardy komt er enkele maanden eerder al aan, in oktober 2018.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.