Random Article


Milla Jovovich is de Blood Queen in Hellboy Reboot

 

Posted 11/08/2017 by

In navolging van Ian McShane heeft nu Milla Jovovich, bekend van The Fifth Element en de Resident Evil-franchise, de cast van de Hellboy-reboot vervoegd. Zij zou de (voorlopig) titulaire Blood Queen in "Hellboy: Rise of the Blood Queen" vertolken, ongetwijfeld de filmversie van "The Queen of Blood" uit de comics. Deze Arthuriaanse, Britse heks keerde terug tot leven om uiteindelijk een gevaarlijke tegenstander te worden voor Hellboy.

Filmstudio Millennium Films werkt samen met producenten Larry Gordon, Lloyd Levin en Mike Richardson (Dark Horse Entertainment) aan de volgende Hellboy-prent, onder de werktitel Hellboy: Rise of the Blood Queen. Regisseur van dienst wordt Neil Marshall, bekend van de horrorprent The Descent (2005) en zijn werk voor HBO's Game of ThronesHet script wordt verzorgd door Andrew Cosby, Christopher Golden en Hellboy-bedenker Mike Mignola. Een releasedatum is er vooralsnog niet.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.