Random Article


Gerucht: Riz Ahmed is Carnage in Marvel’s Venom Film bij Sony Pictures

 

Posted 11/08/2017 by

Als we de geruchtenmolen mogen geloven, is de schurk van dienst voor de Venom-blockbuster eindelijk gevonden. Acteur Riz Ahmed, vooral bekend van zijn rol in Star Wars-spin-off Rogue One vorig jaar, zou de rol van Carnage te pakken hebben. 

Cletus Kasady aka Carnage – een creatie van David Michelinie, Erik Larsen en Mark Bagley in The Amazing Spider-Man #360 (1990) – is een veroordeelde moordenaar, psychopaat en sadist met een heel donker verleden. Hij belandde een tijdje in dezelfde cel als Eddie Brock/ Venom. Toen deze zijn Venom-Symbiote terugkreeg en ontsnapte, liet hij zonder het te weten een nakomeling achter. Deze bond zich aan Kasady en Carnage was geboren, één van Peter Parker’s meest krachtige en angstaanjagende vijanden. Doorheen de jaren wierp Carnage zich op als het losgeslagen tegenbeeld van Venom en verkreeg hij meermaals zijn eigen comic, waaronder de huidige ongoing van Gerry Conway en Mike Perkins.

Marvel's Venom introduceert Tom Hardy als Eddie Brock/ Venom, de bekende antiheld uit de Spider-Man-comics en wordt geregisseerd door Ruben Fleischer, bekend van Zombieland. Het project zal alle prioriteit krijgen om de releasedatum eind volgend jaar te halen en is de start van Sony's nieuwe Marvel-filmuniversum rond personages uit de Spider-Man-reeksenDe tweede aangekondigde film is Silver & Black over Spider-Man-personages Black Cat en Silver Sable.

De film staat gepland voor begin oktober 2018.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.