Random Article


Nieuwe Trailer voor Marvel’s The Gifted

 


Posted 09/08/2017 by

Marvel Television en FOX hebben vandaag een nieuwe trailer vrijgegeven voor de nieuwste X-Men-televisiereeks, Marvel's The Gifted. Uiteraard verwijst de naam naar de speciale en unieke "gaven" van de verschillende mutanten, maar doorheen de jaren werd het begrip ook geassocieerd met "Charles Xavier's School for Gifted Youngsters", waar de X-Men verblijven, of natuurlijk de populaire Gifted-verhaallijn uit de Astonishing X-Men-reeks (2004-2013) door Joss Whedon en John Cassaday.

Gifted zal focussen op twee menselijke ouders en hun mutantenkind, die op de vlucht zijn voor de overheid en zo een ondergronds netwerk vervoegen. Het doet alleszins sterk denken aan de bekende Morlocks uit de X-Men-mythologie, waarbij verschillende opvallende mutanten zich in de riolen verscholen en daar in het geheim leefden. Ook werd al gehint naar de angstaanjagende Sentinels. De reeks wordt de tweede Marvel-reeks bij FOX – na Legion – en vervangt het eerder stopgezette Hellfire. The Gifted zal dit najaar op FOX te zien zijn.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.