Random Article


Gal Gadot keert terug als Wonder Woman in DC’s Flashpoint Film

 

Posted 06/08/2017 by

Volgens Forbes zou de opkomende Flashpoint-film heel trouw blijven aan de gelijknamige comicbookverhaallijn. Niemand minder dan Gal Gadot zou haar rol als Wonder Woman hernemen in de solofilm rond DC's Scarlet Speedster, vertolkt door Ezra Miller. In Flashpoint is Wonder Woman, net zoals de andere bekende superhelden, hier een andere versie van het iconische personage.

De Amazone is hier immers de koningin van New Themyscira en voert oorlog tegen Atlantis, onder leiding van Aquaman, over de dominantie over de aarde. Na het succes van Gadot als Wonder Woman in Batman v Superman: Dawn of Justice en Wonder Womanmaar binnenkort ook Justice League moet het niet vreemd aandoen dat de Israëlische actrice ook in Flashpoint zou verschijnen.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.