Random Article


Josh Brolin keert wellicht terug als Thanos in Marvel’s Avengers 4

 

Posted 31/07/2017 by

Dat de Avengers het moeilijk zullen hebben met Josh Brolin als Thanos in Avengers: Infinity War is ondertussen al wel duidelijk, maar wellicht keert de Mad Titan ook terug in de vierde Avengers-film. Op Twitter bevestigde Brolin immers zijn terugkeer naar het personage:

 

Going back for more more MORE! I want it all. #mcu #marvel @marvelstudios @disney @prevailactivewear

Een bericht gedeeld door Josh Brolin (@joshbrolin) op

Opvallend genoeg eindigden de opnames van Infinity War afgelopen week, terwijl de opnames van het volgende deel ondertussen al van start zijn gegaan. Een terugkerende Thanos betekent natuurlijk ook slecht nieuws voor de superhelden zoals Captain America, Iron Man, Doctor Strange of de Guardians of the Galaxy en mogelijk een somber einde voor Infinity War…

Marvel's Avengers: Infinity War barst in april 2018 los.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.