Random Article


Aanschouw de Supersnor van Superman in “Batman V Superman: Moustache Edition”

 


Posted 26/07/2017 by

Recente geruchten over de reshoots bij DC en Warner voor Justice League en de bijhorende moeilijkheden voor Henry Cavill inspireerden David Johns om bovenstaande hilarische video te creëren. De opnames voor Mission Impossible 6 zijn immers van start gegaan, waarbij Cavill contractueel verplicht is om zijn snor te laten staan. In Justice League heeft zijn Clark Kent/ Superman daarentegen geen haar op zijn bovenlip. De digitale trucage zou Warner dan ook best wat extra geld kosten en zorgde voor hilariteit alom online.

Justice League is de vijfde film in het DC Extended Universe en knalt op 15 november 2017 de zalen binnen.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.