Random Article


Jeffrey Dean Morgan wil Batman vertolken in DC’s Flashpoint

 

Posted 24/07/2017 by

It was great and yeah, is there another plan for that Thomas Wayne character? We'll see. I don't know. I would love to be the dark Batman. That's the darkest Batman there is. God knows I embrace the darkness."

Naast de nieuwe trailer voor Justice League was het vooral de aankondiging van de Flashpoint-film die fans overal deed uitkijken naar de volgende blockbusters bij DC en Warner Bros. In deze alternatieve geschiedenis waarin The Flash een nieuwe tijdlijn schept, werden de bekende personages zoals Superman, Batman en Wonder Woman immers drastisch aangepast. Op de nacht dat Bruce Wayne zijn ouders verloor, ging het in Flashpoint immers anders. Niet zijn ouders, maar wel een jonge Bruce zelf werd neergeschoten en stierf in Crime Alley in Gotham City. Zijn vader Thomas Wayne zou daardoor een gewelddadige versie van Batman worden, terwijl Martha Wayna, gebroken door haar verdriet, de persona van de Joker zou aannemen.

De aankondiging van Flashpoint deed natuurlijk meteen denken aan acteur Jeffrey Dean Morgan (Watchmen, The Walking Dead) die eerder al Thomas Wayne vertolkte in Batman V Superman: Dawn of JusticeOok met meer gewelddadige rollen heeft hij geen problemen gezien zijn vertolkingen van The Comedian in Watchmen en badass Negan in The Walking DeadHij zelf is alleszins helemaal verkocht en zou ook Lauren Cohan (The Walking Dead) – Martha Wayne in Dawn of Justice – meteen willen casten als "the Joker":

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.