Random Article


SDCC 2017: Nieuwe Trailer voor Star Trek: Discovery

 


Posted 23/07/2017 by

Everything old is new again. Televisienetwerk CBS heeft vanop een San Diego Comic-Con een nieuwe trailer vrijgegeven voor Star Trek: Discovery. De reeks verhaalt over een periode tien jaar voor de oorspronkelijke Star Trek-sci-fi serie van Gene Roddenberry en de lotgevallen van de U.S.S. EnterpriseIconische personages zoals Captain Kirk (William Shatner) en Spock (Leonard Nimoy) zijn dus voorlopig nog afwezig.

In Discovery, dat los staat van de populaire Star Trek-films, zullen onder meer Sonequa Martin-Green als luitenante-commandante, Michelle Yeoh als een Starfleet-kapitein, Doug Jones en Anthony Rapp als mede-luitenanten en Shazad Latif als een Klingon te zien zijn. Star Trek Discovery gaat op 25 september in première op CBS en Netflix.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.