Random Article


SDCC 2017: Nieuwe Epische Trailer voor DC’s Justice League

 


Posted 22/07/2017 by

DC Entertainment en Warner Bros. gaven zonet de nieuwe trailer vrij voor DC’s Justice League, de inmiddels vijfde prent in het DC-filmuniversum die 's werelds meest iconische superheldenteam aller tijden voor het eerst in live-action op het grote scherm tovert. Dat dit één van de, zo niet dé, meest verwachte superheldenfilm(s) van 2017 wordt, is een understatement. Na het debuut van Superman in Man of Steel (2013) en zijn dood in het sombere Batman V Superman: Dawn of Justice (2016), brengt Zack Snyder met Justice League de wedergeboorte van 's werelds eerste superheld en van hoop en optimisme in het DC Comics-filmuniversum.

Gedreven door zijn herstelde geloof in de mens en geïnspireerd door Superman's onbaatzuchtige daad, roept Bruce Wayne de hulp van Diana Prince in om een nog grotere vijand te bestrijden. Samen rekruteren Batman en Wonder Woman een team van metahumans om dit pas ontwaakte gevaar te stoppen. Ondanks het ontstaan van dit ongeziene superheldenteam – Batman, Wonder Woman, Aquaman, Cyborg en The Flash – kan het echter al te laat zijn om de Aarde te redden van een aanval van destructieve proporties…

Justice League brengt ‘s werelds meest iconische superheldenteam voor het eerst samen op het grote scherm. De prent wordt opnieuw geregisseerd door Zack Snyder (Man of SteelBatman V Superman) en de megasterrencast bestaat uit o.a. Henry Cavill als Superman, Ben Affleck als Batman, Gal Gadot als Wonder Woman, Ezra Miller als The Flash, Ray Fisher als Cyborg, Jason Momoa als Aquaman, Amber Heard als Mera, Jeremy Irons als Alfred Pennyworth, Amy Adams als Lois Lane, Jesse Eisenberg als Lex Luthor, Willem Dafoe als Vulko, J.K. Simmons als commissaris Gordon en Ciaran Hinds als villain Steppenwolf, leider van de legers van de duistere god Darkseid.

Justice League is de vijfde film in het DC Extended Universe en knalt op 15 november 2017 de zalen binnen.

Alles over ‘s werelds grootste superhelden lees je in onze START TO READ: Justice League.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.