Random Article


SDCC 2017: Eerste Trailer voor Steven Spielbergs Ready Player One

 


Posted 22/07/2017 by

Vanop San Diego Comic-Con gaven regisseur Steven Spielberg en Warner Bros Pictures zonet de eerste trailer vrij voor Ready Player One. Deze verfilming van het gelijknamige boek van Ernest Cline uit 2011 gaat over de tiener Wade Watts (Tye Sheridan) die in een dystopische toekomst leeft en armoede en ongelijkheid ontvlucht in een digitale leefwereld. Via hoogtechnologische VR-hulpmiddelen kan de mens zich begeven in een soort MMORPG of virtuele hub. Hier zijn de mogelijkheden onbeperkt en – net zoals in het boek – kunnen dus verschillende bekende elementen uit de popcultuur gecreëerd worden. We herkennen alvast de Iron Giant uit de iconische animatiefilm, de Delorean uit de Back to the Future-franchise en de brommer uit Akira. 

Ready Player One wordt geregisseerd door Steven Spielberg en verschijnt in 2018.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.