Random Article


SDCC 2017: DC en Warner Bros. over Justice League, Shazam, Aquaman, Batman, Wonder Woman 2 en meer

 

Posted 22/07/2017 by

Vanop San Diego Comic-Con kondigden Warner Bros. Pictures en DC Entertainment weer heel wat nieuwtjes aan in Hal H voor hun grootse filmuniversum met Superman, Batman, Wonder Woman, Aquaman en The Flash. Alles over Justice League, Shazam, Aquaman en de overige DC Comics-blockbusters voor de komende jaren vind je hieronder opgesomd!


JUSTICE LEAGUE & AQUAMAN

Niet geheel onverwacht werd naar het einde van het panel toe een nieuwe trailer vrijgegeven voor DC's Justice League, dewelke je hier kan herbekijken. Met hints naar zowel Green Lantern als Superman, maar ook de eerste beelden van schurk Steppenwolf is er meer dan genoeg materiaal van deze team-up-film voor de DC Comics-fan om van te genieten. Een aankondiging van wie nu net Green Lantern zou vertolken, is er vreemd genoeg niet.

 

Naast Justice League kreeg vooral Aquaman heel wat aandacht met Jason Momoa die vragen beantwoordde en het had over de blockbuster van James Wan. De eerste beelden werden getoond, maar vooralsnog niet online vrijgegeven.


SHAZAM, JUSTICE LEAGUE DARK & FLASHPOINT

Op San Diego Comic-Con werden bovendien enkele kleinere nieuwtjes bevestigd. Zo berichtten we al langer over de betrokkenheid van regisseur David F. Sandberg (Lights Out, Annabelle: Creation) bij Shazam, maar bij deze is het dus ook officieel. Productie zou bovendien in februari 2018 van start gaan, waardoor Shazam de eerstvolgende superheldenblockbuster wordt bij DC en Warner Bros., in navolging van Justice League. 

Voor Justice League Dark– en de The Flashfilms, die al even in preproductie vast zitten, werden eveneens logo's getoond. De blockbuster over DC's Scarlet Speedster wordt verrassend genoeg omgevormd tot "Flashpoint" naar de iconische gelijknamige comibookverhaallijn uit 2011, die men bij DC ook al vertaalde naar een animatiefilm en natuurlijk een korte arc in het derde seizoen van The Flash op The CW met Grant Gustin.


WONDER WOMAN 2, SUICIDE SQUAD 2 & GREEN LANTERN CORPS

Andere films die vermeld werden, waren de sequels op Wonder Woman en Suicide Squadmaar natuurlijk ook de Green Lantern Corps-film. Veel meer dan enkele vertoonde logo's aan het begin van het panel was er jammer genoeg niet. Geoff Johns bevestigde dan weer wel dat hij deze week startte met het script van een sequel op Wonder Woman, de populaire heldin die na haar eerste solofilm enkele weken geleden binnenkort terugkeert in Justice League. Over Gotham City Sirens, de vrouwelijke spin-off van Suicide Squad, bleef het dan weer verrassend stil.


THE BATMAN, BATGIRL & NIGHTWING

Tijdens de opening van het DC-gedeelte bij Warner Bros werden zowel The Batman als Batgirl (en bijhorende logo's) vermeld – over de Nightwing-film werd vreemd genoeg met geen woord gerept. Ben Affleck had het dan weer wel over de geruchten en diens rol als de Caped Crusader: Jawel, hij is dolgelukkig als Batman en wil de rol dan ook niet kwijt in de opkomende solofilm van regisseur Matt Reeves.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.